O nas

PREDSTAVITEV

Družinsko podjetje Štular plus d.o.o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju etiketiranja, označevanja in pakirnih rešitev za proizvodnje. Po dolgoletnih izkušnjah v sodelovanju z vodilnim svetovnim koncernom Avery Dennison nudimo celovite rešitve na področju eko-pakiranja, etiketiranja izdelkov široke rabe in enostavnega označevanja izdelkov. Tehnološko in inovacijsko vedno v koraku z globalnimi trendi. Smo zanesljiv poslovni partner z visoko integriteto.

Glede na preteklo in dosedanje odlično delo na področju etiketiranja, označevanja in pakiranja je leta 2010 družinsko podjetje Štular plus prejelo visoko poslovno priznanje »Premier Business Partner« koncerna Avery Dennison.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo naših proizvodov ter storitev, kupcem zagotavljamo inovativne in celovite rešitve na področju etiketiranja, označevanja in pakiranja.

Naše poslanstvo uresničujemo s:

Komunikacijo!
Komunikacija s kupci je ključnega pomena saj želimo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti.

Inovacijami!
Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem z proizvajalci izboljšujemo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo zaposlenih.

Organiziranostjo!
Spremljamo razvoj panoge doma in v svetu, da se lahko s svojo dinamiko prilagodimo potrebam kupcem hitro, kakovostno in po ugodni ceni.

Finančno odgovornostjo!
Od ustanovitve podjetja smo kljub kriznim razmeram na trgu pridobili najvišjo bonitetno oceno podjetja PLATINASTO PRIZNANJE podjetja Dun & Bradstreet (AAA; vir ocene: Bisnode Slovenija) in tako nas uvršča med nadpovprečna oziroma zelo kvalitetna podjetja.

VIZIJA

Zaradi izredno ugodne lokacije sedeža in skladišča podjetja, evropske monetarne politike in Slovenije kot članice Evropske skupnosti želimo postati vodilni dobavitelj etiketirnih rešitev na področju cele Evrope. To bomo dosegli z usmerjenostjo podjetja h kupcem na vseh področjih dela in ohranjanjem njihove zvestobe ter s postavljanjem standardov kakovosti in inovativnosti pri uvajanju aplikativnih rešitev. Velika zaloga v centralnem skladišču omogoča hitro dobavo in kontrolo nad dvigom cen.

ZGODOVINA PODJETJA

Leto 1989 / ustanovitev
Družinsko podjetje Štular Zoran s.p. je bilo ustanovljeno leta 1989, ko je Zoran Štular odprl servisno delavnico šivalne tehnike. Svoje bogate izkušnje je v preteklosti nabiral pri vrhunskih tujih in domačih podjetjih.

Leto 1994 / širitev in nova lokacija
Odpre se specializirana trgovina in servis šivalne tehnike na novi lokaciji. Istega leta se podjetju pridruži starejši sin Miha, ki prevzame vodenje in trženje podjetja. Širok prodajni asortiment in odlična servisna storitev pripeljeta podjetje v enega boljših na področju šivalne tehnike v Sloveniji.

Leto 2000 / novi partner Avery Dennison
Zaradi velikega povpraševanja po označevanju izdelkov se podjetje Štular odloči odpreti nov oddelek za prodajo in trženje naprav za označevanje izdelkov. Poslovno sodelovanje skleni z ameriškim koncernom Avery Dennison Fasteners. Istočasno se pridruži podjetju mlajši sin Tomaž.

Leto 2004 / ustanovitev podjetja Štular plus d.o.o.
Zaradi velikosti podjetja se podjetje preoblikuje v družbo Štular plus d.o.o.

Leto 2005 / novi partner Fischbein
Kot največji ponudnik različnih sistemov za označevanje, pakiranje in etiketiranje sklenejo sodelovanje s podjetjem Fischbein, ki nudi vrhunske sukance za šivanje-pakiranje vreč, stroje za šivanje-pakiranje vreč in toplotno pakiranje.

Leto 2009 / preoblikovanje podjetja in specializacija
Zaradi enkratne tržne priložnosti tesnejšega sodelovanja na področju šivalne tehnike s tujim vodilnim evropskim podjetjem se del podjetja pridruži skupini in Štular plus se strogo usmeri v trženje etiketirnih in pakirnih rešitev. Hkrati podjetje zaposli novega vodja maloprodaje, g. Jure Florjančič, dipl.org.

Leto 2010 / otvoritev spletne trgovine stular.com
S ponosom se predstavi nova spletna trgovina z namenom približevanja globalnim kupcem s področja etiketiranja, označevanja in pakiranja izdelkov.

Glede na preteklo in dosedanje odlično delo na področju etiketiranja, označevanja in pakiranja je družinsko podjetje Štular plus prejelo visoko poslovno priznanje »Premier Business Partner« koncerna Avery Dennison.

Leto 2014 / bonitetna ocena A1++
Družba Štular plus je v poslovnem letu 2013 zvišala bonitetno oceno iz B1++ na A1++, kar dokazuje, da posluje odlično, brez likvidnostnih težav in je zanesljiv partner. (vir ocene: Bisnode Slovenija)

Leto 2014 / TAGSON stroji

Otvoritev oddelka za lastne inovacije in lastne blagovne znamke pakirnih naprav TAGSON. Z inženirji smo razvili ekološke, energetsko varčne prenosne pakirne naprave za pakiranje vseh vrst izdelkov. Pakirne naprave Tagson so sestavljene iz vrhunskih materialov in narejene iz izključno materialov EU porekla.

Leto 2015 – 2019 / Tagson spletna stran

Potreba po nenehnemu razvoju smo v nekaj letih razvili različne modele in svetu predstavili visoko kvalitetne pakirne rešitve na uradni spletni strani www.tagson.eu

Leto 2022 / Obnovitev spletne strani stular.com

Podjetje se vedno bolj usmerja v trajnostne rešitve na področju označevanja in pakiranja. S poslovnim partnerjem Avery Dennison se tako razvijajo izdelki iz reciklirane plastike in biorazgradljive plastike. Obnovljena spletna stran tako ponuja vedno širši nabor trajnostnih izdelkov, ki so prijazni okolju.

Vizija podjetja pa je vedno bolj usmerjenja v zeleni trajnostni prodajni program.

Leto 2023 / Platinasta odličnost AAA, Dun & Bradstreet

Podjetje Štular plus d.o.o. je v poslovnem letu 2022 zvišal bonitetno oceno in prejelo najvišjo Platinasto priznanje, da posluje odlično, brez likvidnostnih težav in je zanesljiv partner. (vir ocene: Bisnode Slovenija). V treh letih zaporedoma 2020, 2021, 2022 smo se uvršali v kriterije zlate bonitetne odličnosti in spadamo med najbolj zanesljive Slovesnke poslovne subjekte, s katerimi je vredno sodelovati.